středa, srpna 23, 2006

5. den – Coronet Peak

Dneska jsme znovu vyrazili na lyzovacku na Coronet Peak. Protoze je to nejbliz a my jsme si planovali odpoledne po lyzovani vyrazit na Gondolu nad Qweenstownem.
Misto kde najdete 220 stupnove panorama, nejuzasnejsi pohled do celeho okoli – na Queenstown, Coronet Peak a The Remarkables, Lake Wakatipu k Cecil a Walter Peaks se jmenuje GONDOLA

INFORMACE O GONDOLE:
Spodni Terminal: 340m
Top Terminal: 790m
Celkova delka: 730m
Rychlost: Ruzna, ale max 3.5m/sec
Kapacita: 700 lidi/hodinu (21cabin, 4 osoby v jedne)
Otevreno: denne od 9.00am do pozde

My krome uzasneho pohledu jsme se svezly na SKYLINE LUGE coz je draha na ktere jezdite na takovych zvlastnich kolech. Bylo to uzasny, strasna sranda. Vyjede se lanovkou jeste o torsku vys nez je Gondola a pak dolu to je frcak.

INFORMACE O SKYLINE LUGE:
Dve trasy: 3 m siroke (beton) obe dlouhe 800m
Cary: 3 kolecka a vazi 30kg.
Hours: 9.30am do 30min pred
Kapacita: 1000 lidi/h

Po vyborne projizdce jsme si dosli na kavicku do restaurace, kterou nam za barem udelal ‘krajan” (my Cesi jsme uplne vsude) a kochali se vyhledem. Pres jezero jsme koukali na Dear Park kde jsme zahledli hodne v dalce jedno bile auto a ze srandy jsme si rikali ze je to Petr s Mirou, …… pak jsme zjistili oni to opravdu byli oni ;o)

Sesli jsme se pred pujcovnou odkud jsme meli lyze a Ja, Premek, Peter a Per jsme si vymenili lyze za snowboardy……. To budou zazitky ;o)))) Nikdo z nas jeste nejezdil z vyjimkou tedy me ja uz jsem byla zkuseny snowbordak a uz jsem mela odjezdino na prkne cely 3 hodiny. ;o)))

0 Comments:

Okomentovat

<< Home

  • TASMANIA
  • JIHOVYCHODNI ASIE
  • ZPET NA UVODNI STRANKU
  • ODKAZ NA FOTKY
  • A JESTE TROSKU VIC FOTEK